Gå til hovedindhold

Yoga

Yoga

Yoga er for alle, der ønsker ro i krop og sind. Ann-Charlotte Monrad er yogainstruktør og mikser vestlig anatomilære med yogaens praksis. Hun har sammensat tre videoer med forskellige yogaforløb. En af videoerne foregår siddende, så alle, uanset smidighed og bevægelighed, kan være med.

Tag noget behageligt tøj på og find yogamåtte eller stol frem. Så går vi med Ann-Charlotte på opdagelse i kroppen gennem åndedræt,  gode stræk og bevægelser. 

Yoga - Intro

Enkelt øvelse

Ann-Charlotte fortæller her om de tre yogaforløb, som hun har lavet til os. Forløbene er lavet så du kan mikse og matche dem, som du har tid, lyst og overskud.

Yoga – Siddende

Enkelt øvelse

Dette forløb foregår siddende og du kan gå i gang, hvis blot du har noget at sidde på. Ann-Charlotte lægger vægt på bevægelse til din rygrad og afspænding til din nakke, men du kommer også en tur forbi fødder og ben.

Yoga – Bevægelse

Enkelt øvelse

I forløbet her kommer du til at arbejde med det bindevæv, som omgiver vores muskler.  Ved at arbejde med bindevævet kan du skabe en fornemmelse  af frigørelse og bedre plads i kroppen. Rigtig god fornøjelse.

Hej vi bruger også cookies

Nogle bruges til forbedring af siden. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af alle cookies.