Gå til hovedindhold

En god hverdag – hver dag

Byd livet op til dans

Dans med MS Ballroom Fitness

Med MS Ballroom Fitness får du dansetræning til masser af skøn musik, der samtidig træner styrke, holdning og kropskontrol. 

I dansevideoerne guider Elisabeth Dalsgaard dig gennem forskellige stilarter, der kan laves som gående, stående og siddende. Du kan vælge at danse med på et nummer ad gangen, eller du kan tage en sammenhængende lektion på 30 min. 

Byd dig selv og livet op til dans og få masser af glæde og energi.

Elisabeth Dalsgaard om MS Ballroom Fitness

Velkommen til Scleroseforeningens helt nyt dansekoncept – MS Ballroom Fitness. Mens du danser, får du trænet muskler, balance, koordination og meget mere. Du kan danse alene eller med en partner, og der er tre forskellige niveauer, du kan vælge mellem.

MS Ballroom Fitness er udviklet af danser Elisabeth Dalsgaard i samarbejde med Sclerosehospitalerne og mennesker med MS. 

God fornøjelse.

Troels Kjær om dans og sclerose

Hjerneforsker Troels Kjær fortæller, hvordan dans positivt påvirker mennesker. Rytme og dans er med til at træne os og gøre os glade. Dansen kan hjælpe mennesker med sclerose både fysisk og mentalt. Den tvinger os til nogle bevægelser, som vi måske ellers ikke ville lave. Samtidigt oplever vi et ændret humør og en glæde ved, at der bliver frigivet dopamin i hjernen. 

Gående

for dig, der ikke er betydeligt begrænset i din bevægelighed.

Stående

til dig, med nogle fysiske begrænsninger, som måske benytter et ganghjælpemiddel.

Siddende

til dig, der sidder i kørestol eller som gerne vil træne siddende.

Hej vi bruger også cookies

Nogle bruges til forbedring af siden. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af alle cookies.