Gå til hovedindhold

En god hverdag – hver dag

Velkommen til OKMS

Gå på opdagelse i krop og sind

Yogainstruktør Ann-Charlotte Monrad

Få ro i krop og sind med yoga

Er du klar til at gå på opdagelse i kroppen gennem åndedræt, gode stræk og bevægelser? 
Yogainstruktør Ann-Charlotte Monrad har sammensat tre forløb, som du kan mikse og matche alt efter tid, lyst og overskud.

1, 2, 3 - sådan træner du hjemme

Fysioterapeut Marianne Borne og hendes træningsmakkere guider dig trygt gennem en masse styrkende øvelser, som enten kan laves gående, stående eller siddende.

Træn nærvær i naturen

Find et sted i naturen og sæt dig godt til rette. Så er du klar til en naturmeditation. Ergoterapeut Ulla Johnsen tager dig med igennem forskellige øvelser, som aktiverer dine sanser og beroliger nervesystemet.

Fysisk træning er godt, når du har sclerose

Hvorfor er træning godt for mennesker med sclerose? Kort fortalt, fysisk aktivet og træning øger musklernes evne til at arbejde effektiv. Din krop kan altså mere, når du udfordrer den fysisk. Fysisk aktivitet har også en positiv effekt på nervesystemet.

Når du har sclerose, er det derfor vigtigt, at du holder dig fysisk aktiv og bliver ved med at træne. Du kan ikke træne for meget, og der er heller ikke én rigtig måde at træne på. Så længe du får hvilet tilstrækkeligt mellem dine træningspas. 

Få den fulde forklaring i videoen af to eksperter på området, Ulrik Dalgas og Anders Skjerbæk, som er henholdsvis idrætsfysiolog og ph.d. på Aarhus Universitet og fysioterapeut, MR. 

Er du klar til at starte din hjemmetræning sammen med os?

Podcasten, 'Det Mentale Univers'

Lyt til vores podcast

I den seneste episode tager vores psykolog Mette Sloth fat i, hvad du kan gøre, når motivationen mangler, og sofaen trækker mere end træningen.

MS BrainFit

Med MS BrainFit kan du dagligt registrere dine kognitive symptomer og derigennem få en bedre forståelse af dine symptomers udvikling over tid. 

Medlemstilbud fra Scleroseforeningen

Flere medlemstilbud fra Scleroseforeningen

Som medlem i Scleroseforeningen har du adgang til en lang række tilbud og fordele - camps, psykologhjælp, socialrådgivning, og meget mere.

Hej vi bruger også cookies

Nogle bruges til forbedring af siden. Ved at klikke 'OK' accepterer du brugen af alle cookies.